Aktiviteter

Sjov for både børn og voksne. Bolchekogeri, togtur eller en badetur i søen.
For de voksne kan dagen sluttes af med et besøg på ”Alpeterrassen”.

Grundet COVID-19 har vi været nødt til at lave nogle ændringer i sommerens aktiviteter.

Naturen er i særklasse – noget for sig selv! De smukke søer, de enorme skov-arealer, Sorø Akademi, Klosterkirken, den charmerende gamle by og dens unikke historie kan ikke beskrives fyldestgørende med ord, men skal opleves. Pladsen ligger lige ned til Pedersborg Sø, som er den midterste af Sorø´s 3 søer. Der er god bevoksning på pladsen, hvilket giver fine læforhold og mulighed for lidt skygge på varme sommerdage. (Det regner sjældent i Sorø)

Dyrefolden

Vi har vores helt specielle børnevenlige geder. De går og hygger sig i en kæmpe dyrefold sammen med 2 endnu mere specielle grise. Gederne kommer fra vinterferie omkring påske, og her forventer vi 6-8 små nye gedekid. Der er fri adgang i dyrefolden, men dyrernes huse er ikke for mennesker.

Bolchekogeri

Campingpladsen har sit eget bolchekogeri. Her er stribevis af lækkerier. Åbningstiderne for kogeriet annonceres ved pladsens egen sirene. Når den lyder 3 gange, er der absolut ingen fare på færde. Det betyder blot, at alle er velkomne til at komme ind og lave deres egen helt specielle slikkepind. I for- og eftersæson er der ”Åbent Kogeri”, hvor det er muligt at se hvordan bolcherne bliver lavet, og samtidig få en smagsprøve på de lune lækkerier.

Bolchetoget

Vi kører flere gange dagligt med vores eget lille futtog. En hyggelig tur der kommer rundt på pladsen, og som byder på lidt af hvert, bl.a. meget lokale ”regnbyger” og ”bjergkørsel”.

Afterski på Alpeterrassen

I sommerhalvåret åbner vi ”Alpeterrassen” hvor der er mulighed for en kølig gefugtenheimer, saltkringler, tyrolermusik og andre herligheder. Se det for jeres indre syn: – tage skijakken af, sidde på terrassen i 2600 meters højde og kigge ud på skiliften og sneklædte bjerge, mens man nyder en fortjent forfriskning og får den værste fysiske overanstrengelse ud af kroppen – i juli måned! Entré i skitøj & lederhosen hilses naturligvis velkommen. OBS! Ski, stave og snowboard bedes venligst efterladt udenfor. Læs mere om Sorø Sø Campings egen lille hyggekrog på www.alpeterrassen.dk.

1
2
3
4
1

Café & Butik

2

Dyrefold

3

Badebro

4

Bolchekogeri

Vælg selv din overnatningsform

Vi har alt fra autocamperpladser, plads til campingvogne, teltpladser eller hytter, lejligheder og værelser.
Se alle vores overnatningsmuligheder her

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive kontaktet

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker at høre mere om vores campingplads og hvad vi kan tilbyde.

En camping­plads i naturskønne omgivelser

Læs om hvordan vi håndterer COVID-19her