Café & Butik

I vores lille butik har vi lige det du mangler samt et udvalg af hjemmebagt morgenbrød, hjemmelavede middagsretter, grillmad eller pizza.

Café Gøgleren

Beliggende i butikken. Her kan købes sandwich, diverse middagsretter, kaffe & kage samt andre af årstidens lækkerier. I forbindelse med aftenmåltidet sælges flødekartofler, bagekartofler, pommes frites, lasagne, frikadeller, grillkylling, spareribs, fiskefilletter m.m..

Brød

Store dele af brødet i butikken er hjemmebagt fra eget bageri. Der er lagt vægt på gamle melvarianter som spelt, graham, sigte, rug og ølandshvede.

Alt er bagt med surdej af ældre dato, og har været længere undervejs end traditionelt brød, hvilket giver bagværket en dybere smag, da dejen får tid til at udvikle sig, og dermed fremhæve melets særlige egenskaber. Det giver god mening for os, og vi håber naturligvis det vil falde i jeres smag.

Butikken

Butikken fører et begrænset sortiment af dagligvarer, vin, øl & vand, is/slik, tobak, postkort og frimærker og friskbagt morgenbrød. Vi bager selv fra eget bageri, hvilket gør, at morgenbrødet er garanteret friskbagt, og kan suppleres med friskbagte lækkerier til eftermiddagskaffen.
Der findes et bredt udvalg af brochurer til inspiration for udflugter og andre oplevelser i regionen.
Det er også i butikken at vi løser de problemer der eventuelt opstår og er behjælpelige med andre nødvendige oplysninger.

Butikkens åbningstider i højsæsonen:
07.00-12.00
14.00-21.00.

1
2
3
4
1

Café & Butik

2

Dyrefold

3

Badebro

4

Bolchekogeri

Vælg selv din overnatningsform

Vi har alt fra autocamperpladser, plads til campingvogne, teltpladser eller hytter, lejligheder og værelser.
Se alle vores overnatningsmuligheder her

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive kontaktet

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker at høre mere om vores campingplads og hvad vi kan tilbyde.

En camping­plads i naturskønne omgivelser

Læs om hvordan vi håndterer COVID-19her