Overnatning med egen vogn (inkl. teltplads)

Vi tilbyder alt fra primitiv telttur til komfortcamping, lille campinghytte eller luksushytte. Måske en tur i ”Gøglervognen”.

Campingvogn

Stort set alle turistpladser, giver mulighed for udkig over Pedersborg Sø. I hvert tilfælde har alle adgang til at studere den på nærmeste hold, kun adskilt af et hegn og en låge, for at sikre at ingen kommer utilsigtet tæt på vandet. Lågen aktiveres via magnetkort (bom- og badekort). Alle pladser er forsynet med el – minimum 10 amp.

Teltplads

Smukkere beliggende teltplads skal man lede længe efter. Den er placeret, så morgensolen ikke kan fravælges. Direkte med udsigt ud over Pedersborg Badesø. Der er ikke muligt at komme til telpladsen med bil, men turen klares let på cykel eller til fods. Kan også klares på motorcykel. P-plads mindre end 20 meter væk fra teltareal

Sæsonpladser

Vi kan tilbyde sommersæson, vintersæson, forårssæson og efterårssæson, (eller en kombination af flere) alt efter hvilke behov der er brug for. Traditionel el-plads, el-plads med vand & afløb, eller komfortplads med el, vand & afløb, antenne og internet. Kom og kig på mulighederne, og lad os få en snak om eventuelle ønsker.

Bemærk! Det er ikke muligt at have permanent bopæl på campingpladsen.

10 nye sommerpladser – komfort i 1. række til søen – så bliver det ikke bedre!
Kontakt os for yderligere information.
Priserne er excl. forbrug af strøm, men vand og internet er med i prisen. Strømmen sælges i forskellige pakker, der matcher det forventede forbrug.

1
2
3
4
1

Café & Butik

2

Alpeterrassen

3

Badebro

4

Søbad

Vælg selv din overnatningsform

Vi har alt fra autocamperpladser, plads til campingvogne, teltpladser eller hytter, lejligheder og værelser.
Se alle vores overnatningsmuligheder her

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive kontaktet

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker at høre mere om vores campingplads og hvad vi kan tilbyde.

En camping­plads i naturskønne omgivelser

Read about our COVID-19 initiatives here