Autocamper

Alle specifikke autocamperpladser ligger med udsigt til Pedersborg Badesø. Pladserne har fast underlag til vognen, og græs til fødderne.

Autocamper

Nye dejlige pladser til autocampere, døgnet rundt – året rundt.  Alle med skøn sø-udsigt). Fast underlag under vognene og græs under fødderne. Onlinebooking. Åbent hele året.

Vi har mange skønne autocamperpladser. Fælles for dem er, at de fungerer som almindelige pladser, har grus under vognen og græs under fødderne, er lidt mindre end traditionelle campingenheder og af samme grund til en yderst fordelagtig pris. En stor fordel er, at vi ligger mindre end 3 kilometer fra Vestmotorvejen, og bare 1,5 kilometer fra Sorø Centrum.

Grundet en øget efterspørgsel på ledige autocamperpladser, arbejder vi kontinuerligt på at udvide vores muligheder for autocampere. Vi har senest opført pladser i første række til søen, med støtte fra Den Europæiske Landbrugsfond for udvikling af landdistrikterne: Danmark & Europa investerer i landdistrikterne”. Link til Den Europæiske Landbrugsfond

 

1
2
3
4
1

Café & Butik

2

Alpeterrassen

3

Badebro

4

Søbad

Vælg selv din overnatningsform

Vi har alt fra autocamperpladser, plads til campingvogne, teltpladser eller hytter, lejligheder og værelser.
Se alle vores overnatningsmuligheder her

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive kontaktet

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker at høre mere om vores campingplads og hvad vi kan tilbyde.

En camping­plads i naturskønne omgivelser

Read about our COVID-19 initiatives here