Autocamper

Vi tilbyder alt fra primitiv telttur til komfortcamping, lille campinghytte eller luksushytte. Måske en tur i ”Gøglervognen”.

Autocamper

Nye dejlige pladser til autocampere, døgnet rundt – året rundt. Luksus(med sø-udsigt) eller standard. Fast underlag under vognene og græs under fødderne. Onlinebooking. Åbent hele året.

Vi har mange skønne autocamperpladser. De findes i 2 prisklasser – med eller uden søudsigt. Fælles for dem er, at de fungerer som almindelige pladser, har grus under vognen og græs under fødderne, er lidt mindre end traditionelle campingenheder og af samme grund til en yderst fordelagtig pris. En stor fordel er, at vi ligger mindre end 3 kilometer fra Vestmotorvejen, og bare 1,5 kilometer fra Sorø Centrum.

Fra 1/4-2019 er der mulighed for at booke vores helt nye autocamperpladser, som ligger smukt med søudsigt til Pedersborg Badesø. Grundet en øget efterspørgsel på ledige autocamperpladser, har vi valgt at føre denne udvidelse ud i livet, og har i den forbindelse søgt om – og fået, støtte fra
“Den Europæiske Landbrugsfond for udvikling af landdistrikterne: Danmark & Europa investerer i landdistrikterne”. Link til Den Europæiske Landbrugsfond

 

1
2
3
4
1

Café & Butik

2

Dyrefold

3

Badebro

4

Bolchekogeri

Vælg selv din overnatningsform

Vi har alt fra autocamperpladser, plads til campingvogne, teltpladser eller hytter, lejligheder og værelser.
Se alle vores overnatningsmuligheder her

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive kontaktet

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker at høre mere om vores campingplads og hvad vi kan tilbyde.

En camping­plads i naturskønne omgivelser

Læs om hvordan vi håndterer COVID-19her