Faciliteter

Vi bestræber os på at vores køkken- og badefaciliteter fremstår rene og indbydende.

Pladserne

Samtlige pladser er indrettet med elektricitet, dog med undtagelse af teltplads. Alle sæsonpladser har tilslutning for vand & afløb.
Wifi, bad og grøn energi.
Pladsen er 100% dækket af trådløst internet, der kører med en god hastighed, og som er inkluderet i overnatningsprisen. Det samme gør sig gældende for brusebad. Vi opfordrer naturligvis alle til at tænke på og begrænse vandforbruget, og dermed skåne miljøet mest muligt. (Det tager ikke længere tid at blive ren, selvom vandet ”er gratis”) Al strøm på pladsen er grøn, og kommer fra danske vindmøller. Store dele af vores varme vand opvarmes via solceller og effektive og moderne varmepumper.

Servicebygninger og baderum

Hovedbygningen rummer reception, butik, café, vaskeri, køkken, kemisk aftømning, mindre møderum og opholdsrum/TV-stue. Køkken og opvaskeafdeling, med direkte udgang til Gøglerpladsen, terrassen og opholdsrum, hvor maden kan indtages i rare omgivelser, afhængigt af vejret.
Det er bygget med henblik på at skabe gode rammer omkring madlavningen, og samtidig med mulighed for at dyrke det sociale samtidig. Ved alle kogepladserne er der en håndvask samt et lille arbejdsbord.
Derudover er der nyrenoverede toilet- og baderum (renoveret vinter 2020/2021) for henholdsvis herrer og damer. I begge afdelinger forefindes brusebad, vaskerum og toiletter med afdæmpet baggrundsmusik. Herudover har vi 2 store familiebaderum med 2 brusere, 2 håndvaske, puslemuligheder og toilet.
I den nordlige del af pladsen forefindes ligeledes en imødekommende servicebygning i umiddelbar nærhed af vores komfortpladser. Her er toiletter, 3 familiebaderum og kemisk udtømning. Sammen med servicebygningen er der et skønt udekøkken, som næppe findes mere indbydende på en herlig sommerdag.

TV-stue

I forbindelse med butikken er der adgang til tv-stue (opholdsstue). Her er der mulighed for at spise, se tv, spille et spil, læse en bog eller oplade mobiltelefoner og tablets.

Gøglerpladsen

Gøglerpladsen er det oplagte mødested. Her findes isbutik, café og butik, og der er mange muligheder for socialt samvær. Det er på Gøglerpladsen at vores arrangementer afholdes, og her er også mulighed for at benytte vores grillhus til aftensmaden. Grillen er tændt hver dag i højsæsonen i tidsrummet 17.00-20.00.

Samlingsrum

I forbindelse med Gøglerpladsen forefindes et mindre samlngsrum med plads til 32 siddende gæster. Det kan lejes på dagsbasis (14.00-12.00) Rummet er beliggende meget tæt på køkken og toiletfaciliteter. Nærmere information i receptionen.

1
2
3
4
1

Café & Butik

2

Alpeterrassen

3

Badebro

4

Søbad

Vælg selv din overnatningsform

Vi har alt fra autocamperpladser, plads til campingvogne, teltpladser eller hytter, lejligheder og værelser.
Se alle vores overnatningsmuligheder her

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive kontaktet

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker at høre mere om vores campingplads og hvad vi kan tilbyde.

En camping­plads i naturskønne omgivelser

Read about our COVID-19 initiatives here