Hytter, lejligheder og værelser

Hytter & lejligheder findes i forskellige størrelser. Fælles for dem alle er, at de er røgfri, og at dyr er tilladt.

Hytter og lejligheder

Alle hytter, lejligheder og værelser er røgfri. Dyr tilladt i samtlige hytter. Dog er der et mindre tillæg for dyr. Der er dyner og hovedpuder, men medbring venligst sengelinned. (Kan lejes i receptionen).
Alle hytter, lejligheder og værelser er incl. elforbrug, bad og trådløst WIFI.

Luksushytter

4 lækre luksushytter opført af Excellent Huse fra Nordjylland. Hytterne er til 6 personer, og indeholder alt hvad man kan forvente af en kategori 5A hytte. Køkken, bad/toilet, TV osv. Hytterne er røgfri. Sengepladserne er fordelt på dobbeltseng i separat soveværelse, 2 sengepladser på hems med brugervenlig trappe og en sovesofa i stuen. Luksushytterne ligger sydvendt med udsigt til Pedersborg Badesø.

Udsigtshytter

Hytterne er ikke nye, men er velfungerende. Der er 2 sengepladser (en god sovesofa), et lille te-køkken med koldt vand, en skøn lille terrasse og ikke mindst en fantastisk beliggenhed, med udsigt over Pedersborg Badesø. Toiletter og badefaciliteter er ca. 50 m fra hytterne.

Familiehytter

4 lækre Familiehytter opført i vinteren 2016/2017 af Excellent Huse i Nordjylland. Hytterne er på 14 m2. Der er 4 sengepladser, fordelt på 2 køjer og en god sovesofa i samme rum. Hytterne har toilet, mindre køkken med koldt og varmt vand, en skøn terrasse + de mest gængse nødvendigheder. Badefaciliteter er ca. 50 m fra hytterne.

Studenterfløj – Værelser

4 små enkeltmandsværelser, placeret med fælles køkken, stort dejligt opholdsrum med TV, toilet og bad (campingpladsens normale badefaciliteter). Værelserne kan benyttes af håndværkere der ønsker at bo under samme tag, men dog ønsker hvert sit soveværelse, cyklister eller af enlige gæster der ønsker en økonomisk fordelagtig overnatning. Værelserne rummer en god enkeltmandsseng og
en mindre kommode til tøj. I det store fælleskøkken forefindes det mest gængse køkkengrej og service. Vi kalder det Studenterfløjen, da værelserne har hver deres historie tilknyttet – alle med udgangspunkt i tidligere beboere på Sorø Akademis kostskole. Herman Bang, Hans Engel, Frederik d. 3. og Niels Juel.

Gøglervogn

Nyhed. Det er nu muligt at overnatte i vores “nye” Gøglervogn. Vognen er opdelt i to selvstændige lejemål, og de er i dybeste respekt opkaldt efter 2 af vores absolut største og mest ikoniske gøglere gennem tiderne – Erik Clausen & Leif Sylvester Petersen.

En sjov og anderledes overnatning, med en dejlig udsigt til Pedersborg Badesø. Både “Clausen” & “Petersen” indeholder toilet, 2 sengepladser (dobbeltseng), et lille te-køkken med koldt vand, kogekande og service. Køkken og badefaciliteter er ca. 50 m fra hytterne. Selve skallen fremstår i oprindelig stand med dertil hørende patina, men vi har gjort os umage for at skabe en hyggelig oplevelse indendørs. Bare pas på hovedet, for dørene er ikke voldsomt høje.

1
2
3
4
1

Café & Butik

2

Alpeterrassen

3

Badebro

4

Søbad

Vælg selv din overnatningsform

Vi har alt fra autocamperpladser, plads til campingvogne, teltpladser eller hytter, lejligheder og værelser.
Se alle vores overnatningsmuligheder her

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive kontaktet

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker at høre mere om vores campingplads og hvad vi kan tilbyde.

En camping­plads i naturskønne omgivelser

Read about our COVID-19 initiatives here