Overnatning

Vi tilbyder alt fra primitiv telttur til komfortcamping, lille campinghytte eller luksushytte. Måske en tur i ”Gøglervognen”.

Hytter og lejligheder

Alle hytter, lejligheder og værelser er røgfri. Dyr tilladt i samtlige hytter. Dog er der et mindre tillæg for dyr. Der er dyner og hovedpuder, men medbring venligst sengelinned. (Kan lejes i receptionen).
Alle hytter, lejligheder og værelser er incl. elforbrug og trådløst WIFI.

Luksushytter

4 lækre luksushytter opført af Excellent Huse i Nordjylland. Hytterne er til 6 personer, og indeholder alt hvad man kan forvente af en kategori 5A hytte. Køkken, bad/toilet, TV osv. Hytterne er røgfri. Sengepladserne er fordelt på dobbeltseng i seperat soveværelse, 2 sengepladser på hems med brugervenlig trappe og en sovesofa i stuen. Luksushytterne ligger sydvendt med udsigt til Pedersborg Badesø.

Udsigtshytter

Hytterne er ikke nye, men er velfungerende. Der er 2 sengepladser (en god sovesofa), et lille te-køkken med koldt vand, en skøn lille terrasse og ikke mindst en fantastisk beliggenhed, med udsigt over Pedersborg Badesø. Toiletter og badefaciliteter er ca. 50 m fra hytterne.

Familiehytter

4 lækre Familiehytter opført i vinteren 2016/2017 af Excellent Huse i Nordjylland. Hytterne er på 14 m2. Der er 4 sengepladser, fordelt på 2 køjer og en god sovesofa i samme rum. Hytterne har toilet, mindre køkken med koldt og varmt vand, en skøn terrasse + de mest gængse nødvendigheder. Badefaciliteter er ca. 50 m fra hytterne.

Gøglervogn

Nyhed. Det er nu muligt at overnatte i vores “nye” Gøglervogn. Vognen er opdelt i to selvstændige lejemål, og de er i dybeste respekt opkaldt efter 2 af vores absolut største og mest ikoniske gøglere gennem tiderne – Erik Clausen & Leif Sylvester Petersen.

En sjov og anderledes overnatning, med en dejlig udsigt til Pedersborg Badesø. Både “Clausen” & “Petersen” indeholder toilet, 2 sengepladser (dobbeltseng), et lille te-køkken med koldt vand, kogekande og service. Køkken og badefaciliteter er ca. 50 m fra hytterne. Selve skallen fremstår i oprindelig stand med dertil hørende patina, men vi har gjort os umage for at skabe en hyggelig oplevelse indendørs. Bare pas på hovedet, for dørene er ikke voldsomt høje.

Campingvogn

Stort set alle turistpladser, giver mulighed for udkig over Pedersborg Sø. I hvert tilfælde har alle adgang til at studere den på nærmeste hold, kun adskilt af et hegn og en låge, for at sikre at ingen kommer utilsigtet tæt på vandet. Lågen aktiveres via magnetkort (bom- og badekort). Alle pladser er forsynet med el – minimum 10 amp.

Studenterfløj – Værelser

4 små enkeltmandsværelser, placeret med fælles køkken, stort dejligt opholdsrum med TV, toilet og bad (campingpladsens normale badefaciliteter). Værelserne kan benyttes af håndværkere der ønsker at bo under samme tag, men dog ønsker hvert sit soveværelse, cyklister eller af enlige gæster der ønsker en økonomisk fordelagtig overnatning. Værelserne rummer en god enkeltmandsseng og
en mindre kommode til tøj. I det store fælleskøkken forefindes det mest gængse køkkengrej og service. Vi kalder det Studenterfløjen, da værelserne har hver deres historie tilknyttet – alle med udgangspunkt i tidligere beboere på Sorø Akademis kostskole. Herman Bang, Hans Engel, Frederik d. 3. og Niels Juel.

Autocamper

Nye dejlige pladser til autocampere, døgnet rundt – året rundt. Luksus(med sø-udsigt) eller standard. Fast underlag under vognene og græs under fødderne. Onlinebooking. Åbent hele året.

Vi har mange skønne autocamperpladser. De findes i 2 prisklasser – med eller uden søudsigt. Fælles for dem er, at de fungerer som almindelige pladser, har grus under vognen og græs under fødderne, er lidt mindre end traditionelle campingenheder og af samme grund til en yderst fordelagtig pris. En stor fordel er, at vi ligger mindre end 3 kilometer fra Vestmotorvejen, og bare 1,5 kilometer fra Sorø Centrum.

Fra 1/4-2019 er der mulighed for at booke vores helt nye autocamperpladser, som ligger smukt med søudsigt til Pedersborg Badesø. Grundet en øget efterspørgsel på ledige autocamperpladser, har vi valgt at føre denne udvidelse ud i livet, og har i den forbindelse søgt om – og fået, støtte fra
“Den Europæiske Landbrugsfond for udvikling af landdistrikterne: Danmark & Europa investerer i landdistrikterne”. Link til: Den Europæiske Landbrugsfond.

Teltplads

Smukkere beliggende teltplads skal man lede længe efter. Den er placeret, så morgensolen ikke kan fravælges. Direkte med udsigt ud over Pedersborg Badesø. Der er ikke muligt at komme til telpladsen med bil, men turen klares let på cykel eller til fods. Kan også klares på motorcykel. P-plads mindre end 20 meter væk fra teltareal

Sæsonpladser

Vi kan tilbyde sommersæson, vintersæson, forårssæson og efterårssæson, (eller en kombination af flere) alt efter hvilke behov der er brug for. Traditionel el-plads, el-plads med vand & afløb, eller komfortplads med el, vand & afløb, antenne og internet. Kom og kig på mulighederne, og lad os få en snak om eventuelle ønsker.

Bemærk! Det er ikke muligt at have permanent bopæl på campingpladsen.

10 nye sommerpladser – komfort i 1. række til søen – fra 1. april til 20. oktober 2019. Pris: 13.000,-.
Kontakt os for yderligere information.
Priserne er excl. forbrug af bad og strøm. Strømmen sælges i forskellige pakker, der matcher det forventede forbrug.

1
2
3
4
1

Café & Butik

2

Dyrefold

3

Badebro

4

Bolchekogeri

Vores hytter og lejligheder

Her finder du et udvalgt af vores forskellige hytter og lejligheder.

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive kontaktet

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker at høre mere om vores campingplads og hvad vi kan tilbyde.

En camping­plads i naturskønne omgivelser